Bine ai venit la Stirom

Compania STIROM LTD CONSTANTA, infiintata in mai, 1994, este specializata in lucrari de servicii pentru reparatii de intretinere, vopsirea si completarea cu componente functionale si de securitate, verificarea rezistenței, distorsiunii in forma și etanseitatea, precum si umplerea/completarea a extinctoarele portabile si /sau mobile cu spuma chimica sau mecanica, pulbere sau combaterea incendiilor cu gaz (CO2).

COMPANIA STIROM LTD CONSTANTA este specializata in repararea, vopsirea si asigurarea functionalitatii componentelor echipametenlor, verificarea etanseitatii, probarea hidraulica cat si verificarea si umplerea extinctoarelor portabile sau mobile cu spuma chimica si mecanica, pulbere sau gaz (CO2 s.a.).


Eficienta

Eficienta

Avem o vasta experienta in domeniu si va propunem cele mai moderne solutii si produse de calitate, potrivite nevoilor dvs.

Rapiditate

Rapiditate

Suntem o echipa de profesionisti si efectuam comenzile dvs. cu promptitudine, stabilind parteneriatul pe care puteti conta.

Siguranta

Siguranta

Lucram in stricta conformitate cu standardele internationale de prevenire si stingere a incendiilor. Ne bazam pe increderea dvs.

Certificate

STIROM S.R.L. este autorizat de Germanischer Lloyd, Bureau Veritas, Lloyds Register pentru transport, Det Norkse Veritas si Registrul Roman pentru transport ca fiind imputernicit de a efectua si a certifica lucrari de deservire a stingatoarelor si echipamentelor de prevenire si stingere a incendiilor, instalate la bordul vaselor maritime si al vapoarelor clasificate de susmentionatele societati de Clasificare.

Lucram in stricta conformitate cu standardele internationale de prevenire si stingere a incendiilor si ne reinnoim autorizatiile anual.


Ultimele stiri

Stirom vă dorește un Crăciun Fericit și un An Nou mai bun!

Mulțumim pentru un încă un an extraordinar în care ați fost alături de noi! Crăciun Fericit și un An Nou... Citeste mai mult

Stirom își prelungește serviciile sub acreditarea Lloyd’s Register

Stirom LTD își prelungește serviciile sub acreditarea Lloyd Register. Domeniile serviciilor pentru care Stirom LTD și-a prelungit acreditarea sunt pentru... Citeste mai mult