Termeni si conditii

Please read the Terms and Conditions of Use of the website www.stiromltd.ro before visiting this website. By accessing the website, you entirely agree (implicitly and unconditionally) with the Terms and Conditions of Use of the website www.stiromltd.ro.

Pentru utilizarea Site-ului este necesar sa cititi si sa acceptati aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a Site-ului presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni.

S.C. STIROM SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. Eventualele modificari si/sau completari urmeaza a fi afisate pe site-ul www.stiromltd.ro , urmand a intra în vigoare de la momentul afisarii.

Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul website-ului www.stiromltd.ro este protejat de prevederile legale care reglementeaza dreptul de autor precum si drepturile conexe dreptului de autor. Toate materialele, incluzand toate imaginile, ilustratiile, articolele, textele, grafica, design-ul, clipuri audio/ video etc., continute in acest website sunt proprietatea SC STIROM SRL si sunt protejate de legile referitoare la dreptul de proprietate intelectuala, precum si toate marcile si logo-urile proprietatea SC STIROM SRL sau a detinatorilor licentelor.

Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest website, indiferent de forma pe care acestea o imbraca, de catre orice persoana, fara acordul scris al SC STIROM SRL.

Utilizatorii pot folosi continutul website-ului doar pentru uz personal, non-comercial, sau in scopuri de informare sau educare a cititorilor, obligatoriu cu mentionarea sursei.

In cazul in care se doreste folosirea lor in scopuri comerciale, va rugam sa trimiteti o solicitare pe adresa de email office@stiromltd.ro.

Limitarea raspunderii

Utilizatorul foloseste website-ul pe riscul propriu. SC STIROM SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru utilizarea acestui website, nu garanteaza ca website-ul sau serverele pe care este gazduit nu contin virusi sau alte componente vatamatoare.

SC STIROM SRL nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele daune, directe sau indirecte, ori pentru prejudicii cauzate de utilizarea sau vizitarea website-ului sau de imposibilitatea accesarii website-ului.

SC STIROM SRL nu este responsabila de utilizarea oricaror legaturi catre alte site-uri web, care se gasesc pe website, si nici pentru conținutul acestora.

Informatii detaliate puteti obtine telefonic sau prin email, utilizand datele de contact puse la dispozitie in sectiunea Contact.

Legea aplicabila

Prin vizitarea Site-ului, Utilizatorul este de acord ca orice disputa cu privire la utilizare sa fie guvernata in conformitate cu legile Romaniei, iar nivelul de jurisdictie este reprezentat de catre instantele de drept comun competente din Romania, de pe raza sediului societatii din Constanta. Site-ul poate fi accesat de pe intreg teritoriul Romaniei, cat si din afara Romanei; accesarea sa din afara Romaniei este responsabilitatea exclusiva a Utilizatorului.

Contact

Pentru orice informatii referitoare la site sau eventualele raporturi de incalcari ale dreptului de autor, utilizatorii pot contacta serviciul de Relatii Clienti ai SC STIROM SRL la numarul de telefon +40 241 693734 sau prin email la adresa office@stiromltd.ro , ori in scris prin intermediul serviciilor postate sau de cureriat la adresa: Str Crisului nr 4, Constanta, judetul Constanta.